Zaposleni v podjetju DOSSIS, dozirna in mešalna tehnika, d.o.o. imamo večletne izkušnje na področju dozirnih in mešalnih sistemov. Sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi podjetji iz vseh področij industrije. Našim kupcem nudimo dobavo opreme, tehnično svetovanje, inženiring, montažo ter servis dozirnih in mešalnih sistemov.

Zavedamo se, da sta vam nemotena proizvodnja in kvaliteten produkt najpomembnejša, zato nam je cilj izpolniti vaše zahteve. Ekipa strokovnjakov vam je vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Svoje znanje stalno nadgrajujemo z rednimi šolanji in praktičnim nabiranjem izkušenj.

Smo uradni distributer večih priznanih evropskih proizvajalcev dozirne in mešalne tehnike, ki so med vodilnimi na svetu. Nudimo vam inovativne rešitve doziranja vseh viskoznih, pastoznih in hotmelt materialov. Sistemi so sestavljeni iz preizkušenih, zanesljivih, visoko kvalitetnih sestavnih delov in so grajeni v industrijske namene.  Zastopstva se primerno dopolnjujejo, tako da lahko ponudimo rešitve za širok krog uporabe. Pristojni smo za države: Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Makedonija in Črna Gora.