VIZIJA

Biti zaupanja vreden, razpoznaven dobavitelj in serviser dozirne in mešalne tehnike, strokovno in tehnično najbolj usposobljen, z bistvenim tržnim deležem v Sloveniji in na celotnem območju bivših držav Republike Jugoslavije.

Končni cilj, h kateremu podjetje teži, je dolgoročna konkurenčna prednost pred tekmeci v vseh dejavnostih, ki se kaže v odličnosti kakovostnih proizvodov, storitev, poslovanja, obnašanja in zadovoljstva zaposlenih.

POSLANSTVO

Našim poslovnim partnerjem z vrhunsko tehnologijo, inovativnimi rešitvami in kakovostnimi storitvami na področju dozirne in mešalne tehnike omogočamo stalen razvoj proizvodnih procesov in povečevanje konkurenčne prednosti

VREDNOTE

Čutimo odgovornost in spoštovanje do sočloveka, narave kot vseh ostalih živih bitij. Skrbimo za varno, zdravo in prijazno delovno okolje v katerem se zaposleni počutimo prijetno. Uporabljamo in stalno vlagamo v inovativno, energijsko varčno in okolju prijazno tehnologijo. Spodbujamo zaposlene, ustvarjamo priložnosti za razvoj in prevzemamo odgovornost za širše družbeno okolje.

Delujemo za ljudi z mislijo na prihodnje rodove.