PRIMUS Inline tiskalnik

PRIMUS Inline je nov, fleksibilen način tiskanja Braillove pisave na gotove izdelke (zlepljene škatlice, nalepke, itd.), brez predhodno potrebne izdelave klišejev, nastavljanja naprave, možnosti poškodovanja embalaže, itd. Naprava je kompaktna, nezahtevna za vzdrževanje in omogoča enostavno integracijo v transportne sisteme in naprave za tiskanje. Za tisk je pripravljena prej kot v 5 min, zamenjava tiska pa zahteva manj kot 1 min! Tiskati je možno do 50 Braillovih točk, hitrost tiskanja je brezstopenjsko nastavljiva, spiranje šob pa ne zahteva uporabe topil.

 

Dozirna glava je sestavljena iz več mikro dozirnih ventilov, ki po principu “Drop on Demand” dozirajo UV lak na programsko določene točke in tako “natisnejo” visoko kvalitetno in 100% prosojno Braillovo pisavo. Dozirane kapljice laka se še v tekočem stanju zapeljejo pod UV svetilko, katera jih utrdi v delčku sekunde. Nadzorni sistem s kamero skrbi za 100% kontrolo tiska. V primeru napake se tiskanje avtomatsko zaustavi in v strojno vodeni operaciji delavec odstrani oz. zamenja izdelek z neustreznim tiskom.

 

Dobava obsega izbrano glavo za tiskanje, krmilnik in sistem dovoda laka v nerjavnem ohišju. Na željo sta lahko krmilnik in dovod laka v ločenih ohišjih. To omogoča prostorsko učinkovito integracijo v transportni sistem.

 

Teh. podatki:
Možnost tiska: vzdolžno, prečno, trikotno
Hitrost tiskanja: < 36 m/min
Zalogovnik laka: 5 lit.
Vmesnik: Eternet / TCP/IP
Tlak zraka:  6 – 7 bar
Napajanje: 100 x 240 VAC / 6 A
Geberimpulse: 2 imp./mm pripravljeno s strani strojegraditelja
Senzor etiket: signal pripravljen s strani strojegraditelja

 

Cenovno ugodna rešitev za farmacijsko embalažo – VARNOST ZA VSE!