INŽENIRING

Veliko naprav oz. sistemov izdelamo za prvo vgradnjo. Stremimo k temu, da smo v kontaktu z naročnikom in končnim uporabnikom že pri idejni zasnovi doziranja. Tako je načrtovanje za strojegraditelja kot tudi nas precej lažje, uporabnik pa ve kaj lahko pričakuje in ustrezno zasnuje proizvodni proces izdelave končnega proizvoda.

Iz rednih šolanj, predvsem pa izkušenj črpamo znanje za pravilno konfiguracijo dozirnega sistema, ustrezen izbor komponent, način krmiljenja… Načrtujemo in proizvajamo posebne izvedbe posameznih komponent, ogrevanja, merjenja tlaka, količine, kontrole nanosa, itd. Vse komponente modeliramo 3D v SolidWorksu, ki nam omogoča izdelavo sestavov in simulacijo delovanja. Komponente pred dobavo v delavnici sestavimo in testiramo delovanje. Za vsako komponento imamo tudi ustrezno dokumentacijo. Za dozirni sistem izdelamo tehnično mapo, ki vključuje navodila za uporabo v slovenskem jeziku, vezno shemo, kosovnico, potrebne izjave, idr.

Kvaliteta, uporabnost, natančnost in zanesljivost, kot tudi sledljivost vgradnje so nam ključni, zato se v primeru težav lahko hitro odzovemo in pomagamo.

 

SVETOVANJE / TESTIRANJE

Imate 1K ali 2K material in ne veste kateri način doziranja bi bil najboljši? Povejte nam in pripravili vam bomo testni sistem ter simulirali vaš proces. Pomagali vam bomo razumeti razlike med različnimi principi in predlagali najbolj ustrezno rešitev. V kolikor želite, vam lahko pripravimo samo kratko prezentacijo, lahko pa pri nas naredite tudi vzorce ali celo nulto serijo vašega izdelka.

 

MONTAŽA / SERVIS

Razpolagamo z moderno opremljeno delavnico, servisnim vozilom ter specialnimi orodji za popravilo in testiranje komponent. Serviserji nabirajo znanje z rednimi šolanji pri dobaviteljih, predvsem pa izkušnje z vsakodnevnimi aktivnostmi.

Za vsako kupljeno komponento ali dozirni sistem vam lahko ponudimo tudi vgradnjo. Le tako boste prepričani, da je vaš sistem ustrezno montiran in zagon pravilno izveden.

Za brezskrbno in nemoteno proizvodnjo pa vam nudimo vzdrževalno pogodbo, ki obsega redne mesečne preglede, manjše  vzdrževalne posege, funkcionalne teste, vodenje zgodovine posegov,…

 

NAJEM OPREME IN NAPRAV

Poleg testne opreme imamo skoraj vedno na voljo tudi kakšno 2K dozirno napravo. Le to smo kupili z namenom prezentacije nove tehnologije, za potrebe testiranja ali pa smo jo odkupili kot staro za novo. Te naprave vam nudimo v najem, lahko pa jih z ustrezno konfiguracijo vašim potrebam ugodneje kupite. Vsaka dobavljena naprava je očiščena in konzervirana, z vsemi novimi tesnili in cevmi ter zamenjanimi obrabnimi deli.