Komponente

Črpalke, regulatorji, ventili idr. za prečrpavanje in doziranje 1K in 2K materialov kot so olja, masti, silikoni, lepila, smole, barve,…

2K – DOPAG

Naprave za doziranje in mešanje 2K materialov kot so poliuretani, epoksiji, različna lepkila, silikoni z namenom spajanja, tesnjenja, zalivanja,… Primerne so tako za ročno kot avtomatizirano delo.

MUSASHI

Precizni dispenzerji, jet in sprej ventili, dozirne črpalke in namizni ter portalni roboti.

2K – Meter Mix

Enostavnejše naprave za doziranje in mešanje 2K materialov kot so smole, lepila, silikoni z namenom spajanja, tesnjenja, zalivanja,… Primerne so tako za ročno kot avtomatizirano delo.

2K – GAMA

Naprave in oprema za doziranje 2K poliuretanske pene, razprševanje poliuree, hibridov in drugih elastomernih materialov za izdelavo hidro-, termo- in zvočne izoalcije.

1K jet – LIQUIDYN

Ventili in oprema za izredno hitro in natančno brezkontaktno doziranje mini količin materialov kot so olja, laki, lepila, masti, spajkalne paste, idr.

1K jet – F. GYGER

Ventili in oprema za super hitro in natančno brezkontaktno doziranje mikro količin materialov kot so olja, UV lepila, masti, fluksa, idr.

HOTMELT

Naprave in komponente za doziranje talilnih lepil.

Potrošni material

Proizvodi za vsakodnevno vzdrževanje naprav in nemoteno delo. Statična mešala, dozirne kanile, adapterji, čistila, maziva,…

Krmilniki in kontrola doziranja

Specialne komponente za regulacijo, nadzor tlaka, pretoka, temperature in nivoja za viskozne in reaktivne materiale.

Linearna tehnologija

Standardni plug & play linearni motorji nudijo fleksibilne rešitve za hitro in natančno pozicioniranje.

Adsorberji vlage

Adsorberji s silika gelom za razvlažitev zraka v tlačnih posodah, sodovih, IBC kontejnerjih, hidravličnih rezervoarjih, transformatorjih, reduktorjih, pnevmatski napeljavi, živilih,…

UV tehnologija

Naprave za sušenje lepil, barv in zalivnih mas.