SVETOVANJE

Seveda poznamo svoje izdelke bolje kot kdorkoli. Vemo, da je pri dozirnih in mešalnih sistemih potrebno veliko izkušenj, zato nam zaupajte vaša vprašanja. Znali vam bomo pomagati in predlagali vam bomo edinstvene rešitve, da boste vedno postopali z najnovejšo in najzanesljivejšo tehnologijo.

INŽENIRING

Velikokrat se ljudje srečamo z vrsto različnih vprašanj, ki se nam porodijo pri reševanju problema. Predvsem se ta pojavijo pri postavitvi novih sistemov in izvedbi določenih načinov doziranja, ki jih pogojujejo proizvodne zahteve. Z našimi partnerji (dobavitelji materialov, projektivna in inženiring podjetja, dobavitelji procesne tehnike) vam predstavimo ustrezno rešitev in izdelamo namenski dozirni sistem z dozirnimi gnezdi ali še več; dozirno-montažno napravo.

PRODAJA

Prodaja je usmerjena predvsem na vas kupci, na izpolnitev vaših zahtev. Z marketinškimi dejavnostmi vas želimo obveščati o novih proizvodih, konkurenčnih prednostih, ki jih nudijo in naših zmožnostih. Le te stalno povečujemo v smislu znanja, kakovosti, hitrih dobav, zaloge in nenazadnje konkurenčnih cen.

MONTAŽA

Na željo vam izvedemo montažo kupljene opreme, pravilni zagon in nastavitev posameznih komponent, delovnega tlaka materiala in ključno celotnega sistema v smislu funkcionalne enote.

SERVIS

Sčasoma tudi vsaka kvalitetna oprema potrebuje vzdrževalni poseg. Tu vam nudimo strokovno kontrolo elementov posameznih komponent, zamenjavo obrabljenih delov, povrnitev tovarniških nastavitev in funkcionalno kontrolo delovanja celotnega sistema.